Zoeken in deze blog

dinsdag 11 november 2014

Thanks-label


Deze label was in een handomdraai klaar. De onderste label een strook van 2 inch bij 10,5 cm (veel van jullie weten dat ik de maten door elkaar gebruik :-), van Pool Party gesneden en de kop ervan bewerkt met de Tag Topper Punch. Ook het witte label is op dezelfde manier gemaakt. Het witte label heb ik beplakt met washitape (All is Calm). Thanks so much komt uit de stempelset "Hello" en is gestempeld met Bermuda Bay, vervolgens uitgeponst met een circle punch 2 inch doorsnede. De tekst is gestempeld met Smoky Slate en paste precies in de Word Windowpunch. Beide geponste delen zijn verhoogd opgeplakt met Dimensionals. Labels op elkaar geplakt met Tombow lijm. Lintjes door het gat geknoopt en klaar. 
Thanks so much for stopping-by! Hartelijk dank dat je weer langskwam. 

All Is Calm Designer Washi Tape2 Circle Punch by Stampin' Up!Scalloped Tag Topper Punch Word Window Punch - by Stampin' Up!Bermuda Bay Classic Stampin' Pad
Smoky Slate Classic Stampin' PadWhisper White 5/8 Inch Organza Ribbon - by Stampin' Up!Pool Party 1/4 Cotton Ribbon by Stampin' Up!Tombow Multi-Purpose Adhesive - by Stampin' Up!Stampin' Dimensionals - by Stampin' Up!(#)Hello Clear Stamp Set by Stampin' Up!Stampin' ScrubStampin' Mist - by Stampin' Up!

vrijdag 7 november 2014

Het blije zakje

Nu ik het zo teruglees lijkt het wel de titel voor een sprookje :-)
De Gift Bags zijn ook al van die makkelijke zakjes om even snel een leuke verpakking te maken. Ze zijn er in verschillende dessins. Samen met een Paper Doily en wat vaantjes heb ik zo een snel kadootje voor mijn gasten van vandaag gemaakt. Oja, achterin de verpakking van de Gift Bags zit een velletje karton voor stevigheid, natuurlijk gebruik ik dat ook, want het IS tenslotte van Stampin' Up!, daar gooien we niks van weg. En ik heb het gebruikt om op te stempelen en uit te ponsen.

zondag 2 november 2014

Geld- of cadeauverpakking

Vandaag zijn we op verjaarsvisite geweest en de heer in kwestie wilde graag kadogeld. Laat ik nou een heel leuke set hebben liggen waarmee je een mapje kunt maken en waarin dat geld leuk rammelt?

Het is de set Simply Created "A Little Sumthin' Sumthin' Gift Box Kit", een hele mond vol maar .... ook een zak vol met artikelen waarmee je snel aan de slag kunt: 10 pillow boxen, voorbewerkt, compleet met belly band, lint, etcetera om snel 10 van deze doosjes te maken. De bijbehorende stempelset is ook verkrijgbaar.



Altijd handig om bij de hand te hebben toch?

Wil je ook zo'n handig pakketje in huis hebben, stuur dan een mail naar attelyootje@gmail.com