Zoeken in deze blog

woensdag 29 april 2015

Weekly Deals week 18


Er zijn weer nieuwe Deals deze Week, lopend tot en met dinsdag.
Wil je er artikelen van bestellen mail dan je keuze: attelyootje@gmail.com

De Retiring List loopt ook nog steeds. Kijk maar in mijn webwinkel, in de linker kolom zie je het boodschappenwagentje, klik daarop en zoek in de webwinkel in de linker kolom de Retiring Products. Zo kun je ook kijken naar de artikelen in het Clearance Rack, met soms wel tot 80% korting. Alles werkt met het op=op principe.

En dan.... nog één nachtje slapen en wij kunnen als demonstratrices genieten van de eerste blikken in de nieuwe catalogus van dit nieuwe jaar. Ben erg benieuwd wat er allemaal in komt te staan. Jullie ook? Helaas moeten de klanten nog even wachten want de nieuwe catalogus gaat pas 2 juni in. En wil je zo snel mogelijk in het bezit komen van een nieuwe catalogus? Mail dan je gegevens naar mij met in de onderwerpregel de opmerking: "nieuwe SU-jaarcatalogus". Ik zorg dat je een exemplaar krijgt.

Het is nu trouwens ook een heel leuk moment om demonstratrice te worden zodat je in het nieuwe jaar mee kunt wandelen met de nieuwste producten. Nieuwsgierig hoe het werkt? Mail mij en we maken samen een afspraak om erover te spreken. Het is echt niet zo ingewikkeld. Voor mijzelf heb ik de kritiek dat ik ooit te lang heb gewacht met de stap en ik geniet nog dagelijks van alle leuke contacten die het met zich meebrengt.

2 en 3 mei: Attelyootje aanwezig op Hobbyfestival Berkel en Rodenrijs

2e editie Mega Hobbyfestival in Berkel en Rodenrijs
Oostmeerhal - Berkel en Rodenrijs
Het Hoge Land, 2652 EA Berkel en Rodenrijs
zaterdag 2 en zondag 3 mei 2015

Met ruim 120 kramen de mooiste Creatieve Hobbybeurs in Lansingerland!
       
Op zaterdag 2 en zondag 3 mei wordt in de "Oostmeerhal" in Berkel & Rodenrijs voor de 2e keer het grote Hobbyfestival gehouden.
De standhouders vullen de marktkramen met nieuwe producten en benodigdheden voor de diverse hobby's.

Diverse hobby's
Op het Hobbyfestival in Berkel & Rodenrijs zullen de materialen aanwezig zijn voor o.a. (3D)Kaarten, miniaturen, beren, decopatch, borduren, scrapbooken, stempelen, ponsen, haken, pixelen, sieraden maken, breien, etc. Ook kunt u aanschuiven bij diverse demonstraties en workshops.

Gratis Magazine
Het magazine "Hobbyfestival nr. 6": 36 pagina's gevuld met informatie over diverse hobby's.
De bezoekers krijgen deze GRATIS (tw euro 4,- zolang de voorraad strekt) bij de entree van het hobbyfestival in Berkel & Rodenrijs.
Op = op, dus wees er vroeg bij! Meer informatie over het magazine kunt u lezen op de site.

Op onze website: www.hobbyfestival.nl, kunt u ook nog een kortingbon van euro 1,- downloaden.

Bij de Oostmeerhal in Berkel & Rodenrijs kunt u GRATIS parkeren!
Adres: Oostmeerhal, Het Hoge Land 19, 2652 EA Berkel en Rodenrijs

Openingstijden: zaterdag en zondag van 10.30 - 16.30 uur.
Entree volwassenen: euro 6,- (kortingbon op site), kinderen tot 12 jaar gratis (onder geleide).

Inlichtingen
Heins & Hobby's, Gaffelweide 24, 3437 XH Nieuwegein, tel. 030-7370855, e-mail: info@heins-hobbys.nlwww.hobbyfestival.nl



dinsdag 28 april 2015

Map gepimpt

Voor een collega die iets te vieren heeft wordt er vaak een map gemaakt met leuke, aardige, lieve, lekkere dingen voor en over het feestvarken. Aan mij was de eer gegeven van een koningsblauwe ordner een mooie map te maken.
Heb er even over na moeten denken wat ik voor stempels zou gaan gebruiken, gezien het grote vlak. Meestal werk ik op kaartformaat, dus het was wel een uitdaging. Ik koos voor lekker grote stempels.


De map heb ik allereerst in 2 lagen Gesso gezet, daarna in witte acrylverf.
De achtergrondkleuren zette ik op met behulp van spons en Fresco Finish verf: lucht en gras. Zowel aan de buitenkant van de map als aan de binnenkant.
De zon is met gele Fresco verf gestempeld, met de grote zon uit de stempelset Kinda Eclectic, daarna heb ik nog wat kleur erbij gesponst. De blaadjesstempel onderin gebruikte ik met groene Fresco verf, dit loopt iets door naar de achterkant.
Daarna heb ik op een stuk Tissue Paper de Swallowtail vlinder (de supergrote!) gestempeld met een zwarte watervaste Archival inkt. Zo ook de kleinere vlinders (dit zijn de groten uit de set!) uit de set Papillon Potpourri. Daarna met ook Fresco Finish verf (paars/lila/roze) en een kwastje ingekleurd, aan de achterzijde van de afbeelding. Toen de lagen verf droog waren deze overdekt met witte verf om zoveel mogelijk de doorzichtigheid weg te werken. Hierna uitgescheurd.
De map is eerst afgelakt met Glue and Seal, een matte soort vernislaag. Met datzelfde goedje de vlinders vastgelijmd en nog eens van een laagje hiermee voorzien. Het werkt echt hardstikke leuk!




zaterdag 25 april 2015



Vandaag heb ik een heel leuke en vooral gezellige demo-dag gehad in Drimmelen. Gezellige mensen namen deel aan de make and take, waren bijzonder enthousiast over deze kaart en de Stampin Up artikelen. Heb weer veel leuks kunnen leren aan leergierige mensen. Dames: bedankt vor jullie gezelligheid, ik heb genoten! Volgende keer weer?

Link Retired List (ge-update versie):
Hier zal ik ook de link zetten naar de actuele lijst van de Retired List. Klik hier als je hem wilt zien.

Verzamelbestelling:
A.s.maandag doe ik een verzamelbestelling, die van jou kan er nog bij. Stuur je wensen aan attelyootje@gmail.com. Graag je bestelling voorzien van je gewenste artikelnummer(s) en bedrag.
Je kunt via het boodschappenwagentje in de linker kolom ook in mijn webwinkel rondneuzen, dan heb je er meteen afbeeldingen bij. Ga ook eens langs in de afdeling Clearence Rack, daar staan nog veel meer artikelen laag geprijsd in.

Nieuwe catalogus 2 juni a.s.:
Nog iets meer dan een maand, dan verschijnt de nieuwe catalogus. Wil je ook eentje in je bezit krijgen, mail dan je naam, adresgegevens en "NIEUWE CATALOGUS SVP" naar attelyootje@gmail.com.


N.B.: mocht de link niet bij je werken, laat het me even weten via een mail dan stuur ik je het bestand graag als bijlage toe.


woensdag 22 april 2015

Update Retired List

Wil je de actuele Retired List zien, dan kun je makkelijk kijken in mijn webwinkel, onder het kopje RETIRED LIST. Graag wil ik je daar naar verwijzen. De knop vind je aan de linker zijde (boodschappenmandje)
Wil je een update (Excell of pdf bestand) ontvangen, mail mij dan svp.

Vergeet niet dat de Weekly Deals ook weer leuke artikelen bevatten en aardig geprijsd zijn.
En de Clearence Rack ... die is ook fijn gevuld.

Mailen kan altijd naar attelyootje@gmail.com

Het is weer Woensdag....

....... tijd voor de Weekly Deals
Hier komen ze:

Als je dan toch in mijn webwinkel bent, kijk dan meteen naar de retired list afdeling: daar staan de plaatjes erbij, lekker handig!
Doe net als anderen en bestel via mijn webshop. Lekker snel bij je thuis zodat je vlot aan de gang kunt.
Of stuur een email aan attelyootje@gmail.com

Het gaat razend hard: gisteravond heb ik een bestelling de deur uit gedaan, helaas was al veel niet meer aanwezig. Zo hard gaat dat. En natuurlijk komen er allemaal geweldige nieuwe producten voor terug na 2 juni! 


dinsdag 21 april 2015

Link naar Retired products!





Bespaar tot wel 50% op producten die uit het assortiment gaan bij Stampin' Up! Vanavond is er een extra verzamelbestelling. Wil je mee bestellen? Stuur dan je mail voor 19.00 uur naar attelyootje@gmail.com . Wil je liever eerder bestellen? Bestel dan via mijn online Stampin' Up! webwinkel
Hier is de link naar de lijst met retiring producten en vergeet niet OP=OP!!

SU-Retirement? Leuke video

Nog geen lijst met retired producten maar wel alvast HIER een video met een vrolijk muziekje op de achtergrond. Hopelijk vanavond meer nieuws.

maandag 20 april 2015

Goodbyes... bijna tijd om afscheid te nemen


Ja, je leest het goed: het is bijna tijd om afscheid te nemen. Aan het einde van de looptijd van de huidige jaarcatalogus (nog tot 2 juni, want dan komt de nieuwe uit) moet er plaats gemaakt worden voor alle nieuwe artikelen, die het komende jaar verkrijgbaar zullen zijn. Een aantal zal blijven maar van een ander deel moeten we afscheid nemen. Die artikelen heten dan "retired" en zullen na deze periode niet meer nieuw verkrijgbaar zijn.
Helaas: voor sommige artikelen te vroeg, want wie wilde ze nou niet hebben? Vanaf morgen komt de Retired List uit: een lijst waarop al die artikelen staan die uit de catalogus zullen verdwijnen. Soms voor de volle prijs, soms voor behoorlijk minder dan de oorspronkelijke prijs.

Wil je nog je slag slaan, mail dan snel je bestelling naar attelyootje@gmail.com of bestel ze snel en gemakkelijk in mijn webshop, klik HIER om naar mijn webshop te gaan. Ik doe na het komende weekend een verzamelbestelling maar let op: op = op en echt: weg = pech! Er zijn meer kapers op de kust.
Echter, wil je echt niet zo lang wachten en wat meer zekerheid op je product(en) mail mij dan je lijst met artikelen, zodat ik je bestelling al eerder verwerk. Zet er dan wel bij dat je niet wilt wachten op de verzameldatum.

Houd mijn blog, facebook en nieuwsflits (snelle nieuwsbrief) in de gaten.

dinsdag 14 april 2015

Verjaardagskaart


Ballonnen zijn bij uitstek het versiermateriaal voor een verjaardag.
De Birthday Balloon set is daarvoor erg leuk te gebruiken. Ik stanste de twee ballonnen eerst uit het stuk papier, waarna ik ze sponste met de kleuren Daffodil Delight en Melon Mambo voor de linker ballon, en met Bermuda Bay en Pacific Point voor de rechter. Na goed drogen heb ik voor de zekerheid het embossingzakje (Embossing Buddy) erover gehaald waarna ik kon stempelen met Versamark en embossen met Whisper White embossingpoeder. De ballonnen weer op hun plek gelegd en vastgeplakt.  De touwtjes komen uit de set Hello Life. Om het geheel af te maken een stukje Sequin Trim als strikje eraan gehangen. Er lieten een paar sequins (pailletten) los, die vonden hun bestemming op de kaart. Het geheel is geplakt op Pacific Point papier.

Lekker frisse kleuren!

Gebruikte materialen:
Built for Free Using: My Stampin Blog

zondag 12 april 2015

Cadeaukaart-setje

Voor een jarige collega op mijn werk, maakte ik laatst dit leuke setje waarin een cadeaukaart achter de flap gestoken kan worden. Voor de omslag heb ik o.a. gebruik gemaakt van de leuke Thinlits Die Mini Treat Bag. Oh, maar ik heb nog veel meer gebruikt, kijk maar eens hieronder wat dat allemaal was. Dat is het leuke als je demonstratrice bent zoals ik, of het nu als demonstratrice is of als hobby-demonstratrice: je mag bestellen voor anderen maar ook voor jezelf en dat tegen bijna inkoopprijs! Wil je weten hoe dat allemaal in elkaar steekt mail dan eens naar attelyootje@gmail.com en we maken een afspraak zodat ik je alle ins en outs kan vertellen over Stampin' Up!®. Zodat er ook voor jou voordelen te behalen zijn bij je aanschaf van deze prachtige producten.


Ik ben gek op ponsen: alleen het geluid al van het doorknippen van het papier, heerlijk! Eigenlijk zijn het gewone maar toch bijzondere scharen: ze knippen een vorm. Perfect!
De Owl Builder punch gebruikte alleen maar voor de hartjes: uit een restje glitterpapier wat ik aanstipte met de Blendabilities om ze kleur te geven. Helaas zijn de stiften niet meer verkrijgbaar maar aankleuren kan ook voorzichtig met je normale markers.
Je kunt het niet zien omdat het aan de binnenkant van de kaart zit verstopt, maar de Word Window punch is ideaal om een spleet te maken voor een cadeaukaart. Gelijk mooi verstopt en toch duidelijk aanwezig.
Voor het label HOORAY gebruikte ik de Duo Ticket punch. Paste niet helemaal in de breedte, maar dat is eenvoudig op te lossen door de label even terug te stoppen met behulp van een post-it-je.
Ten slotte maakte ik de rood-wit gestreeptje strook tot een banner ben een Hexagon punch. 
LEUK-LEUK-LEUK.

ingekleurd met Blendabilities (* niet meer verkrijgbaar helaas)
Built for Free Using: My Stampin Blog

woensdag 8 april 2015

Wwwwwaanzinnige Weekly Deals en Clearance Rack items


Whoohooo wat zijn de Weekly Deals geweldig deze week.
Zo is de populaire Magnetic Platform/magneetplaat (past in de Big Shot!) in de aanbieding: fors afgeprijsd van € 48,95 naar € 36,71
Er staan trouwens deze week veel meer deals dan gebruikelijk in de webwinkel. Zoek je nog bepaalde stanzen of ponsen, sla dan nu je slag!
Een mooie gelegenheid om tegelijkertijd het Clearance Rack door te spitten op zoek naar SUperkoopjes: veel is afgeprijsd naar wel 80%. Hoe het kan, kan het, maar het is echt uitzonderlijk! Hier geldt: op = op, dus ik zou zeggen: niet getreuzeld en wees snel.

Wil je ook zo'n handige magneetplaat bestellen, en/of andere producten van je wensenlijstje, mail mij dan op attelyootje@gmail.com of bestel hem via mijn webshop
​Je hebt nog wel een paar dagen de tijd, maar weet wel dat de Weekly Deals tot uiterlijk DINSDAG te bestellen zijn, dus mail mij ruim vóór die tijd! ​
Go check it out! 











woensdag 1 april 2015

Nog zo'n 8 weken te gaan... nu nieuwe Weekly Deals

Binnenkort zal de huidige Jaarcatalogus gaan verdwijnen. Bij het overhandigen zeg ik altijd: het is een ideale bron van inspiratie, dus laat hem niet uit je huis verdwijnen. Ook nu niet, er komt zelfs iets moois bij: de nieuwe catalogus. Het duurt nog even, ik weet het, maar…

Afgelopen jaar heeft men besloten dat de nieuwe catalogus wereldwijd tegelijkertijd wordt gelanceerd, en wel vanaf 2 juni a.s.! Dat is maar liefst een maand eerder dan andere jaren. FEEST!
Dat betekent óók dat de Retired List eerder verschijnt. YEAH! En dát betekent dat een aantal artikelen uit het assortiment verdwijnt. JAMMER! Maar voor deze verdwijners komen natuurlijk nieuwe artikelen in de plaats. YEAH!

Dus, mocht je nog favorieten op je wensenlijstje hebben staan, wacht dan niet te lang, want als ze eenmaal weg zijn komen ze nooit meer terug. Het kan dus vóórkomen dat je gewenste artikelen al snel vergeven zijn! Dat zou JAMMER zijn.

Ik kan al vertellen dat er 5 kleuren (de In Colors 2013-2015) verdwijnen: Pistachio Pudding, Strawberry Slush, Baked Brown Sugar, Coastal Cabana en Crisp Cantaloupe. Stuk voor stuk geweldige kleuren, wat zal ik Baked Brown Sugar en Coastal Cabana missen… JAMMER! Zijn het je favoriete stempelkleuren, bestel dan nu het nog kan, de navul-inkten en/of papier!
Maar… er komen 5 nieuwe kleuren voor terug! YEAH! Welke – dat is nog een grote verrassing.


Wil je op de hoogte blijven, zorg dan dat je mijn blog regelmatig leest: geef je op via "Volgen per Email" (zie rechter kolom) en je krijgt een mailtje zodra ik nieuws erop plaats! Handig, zodat je meteen op de hoogte bent. 


Een nieuwe woensdag is het begin van een nieuwe week voor de Weekly Deals.
Profiteer van deze waanzinnige aanbiedingen, ze komen niet snel weer. Hieronder staan ze: 


Als je dan toch in mijn webwinkel snuffelt, vergeet dan vooral de sectie Clearance Rack niet: boordevol afgeprijsde artikelen. Er zit zéker wat voor je bij. Er wordt geregeld ververst, dus houd dat in de gaten.

Mail je bestelling naar attelyootje@gmail.com. 
Je kunt ook makkelijk bladeren door mijn webshop, plaats je favorieten in het mandje. Simpel, net als bij andere webwinkels.
Tevreden klanten gingen je reeds voor. Je kunt afrekenen met een creditcard.
Geen creditcard? Geen nood, je bestelling is ook te kopiëren-plakken in een email, ook dat gebeurt regelmatig. Je stuurt eenvoudig je mail naar mij en ik neem contact met je op voor de verdere afhandeling. Easy-peasy. Heb je hulp hierbij nodig dan is een eenvoudige mail aan mij voldoende zodat ik je erbij kan helpen.