Zoeken in deze blog

zaterdag 30 januari 2016

When I need a friend, you're there


Wat beleefde ik veel plezier aan het maken van deze kaart. Weer ouderwets gekliederd....
De achtergrondspetters heb ik in verschillende kleuren gestempeld: de inkt op een clearblock gedrukt, daarna verneveld met wat water en daarin de stempel gedept. Dat ging niet zonder kliederen merkte ik, maar dat was wel het leuke hieraan! Er zaten overal spetters, niet op het papier alleen LOL. Door op deze manier te stempelen krijgen de afdrukken iets waterigs, niet zo strak. De kleuren mengen zich enigszins en hebben een beetje aquarel-achtig idee.

De randen heb ik bestempeld met een van de nieuwe gave sets uit de voorjaarscatalogus: de Timeless Textures. Ook in de achtergrond zijn stempels uit deze set gebruikt. Dit is echt een musthave, een set die echt tijdloos is. Net als de spetterset Gorgeous Grunge trouwens.

Aangezien ik de achtergrond nog wat on-af vond heb ik er hier en daar wat delen van de tekst uit de Choose Happiness in zwart gestempeld. Omdat ik alleen maar delen van de tekst wilde stempelen, had ik een reststukje geponst papier gebruikt als masker.
De set Summer Silhouettes bracht me op het idee om de blaadjes voor de bloem in de achtergrond te stempelen.

Op een apart stukje papier heb ik dezelfde stempeltechniek toegepast om de blaadjes van de bloem te maken. Na droging heb met zwarte Archival inkt de blaadjes (Friends and Flowers) gestempeld. Daarna kon dit geponst worden met de Festive Flower Builder punch. Als deze bloem gebruikt wordt is dat vaak in zeshoekige vorm. Ik vond een bloem uit vijf blaadjes mooi.
Om de blaadjes wat te krullen gebruikte ik een bonefolder (vouwbeen), een onmisbaar stuk gereedschap in mijn mandje.
Tot slot is het hart van de bloem versierd met een grote Iced Rhinestone.




Built for Free Using: My Stampin Blog

zaterdag 9 januari 2016

Bloghop Creatieve Harten



Wat leuk dat je langskomt voor weer een nieuwe bloghop van de Creatieve Harten! We showen vandaag een heleboel SUperleuke en mooie projecten gemaakt met de producten uit de nieuwe Stampin' Up!®  Voorjaars/Zomer Seizoens Catalogus én de Sale-A-Bration Catalogus. Maak simpelweg gebruik van de buttons onder aan iedere blogpost om door te blijven hoppen.
Wij hopen dat je vandaag veel inspiratie opdoet, zodat je zelf aan de slag kunt gaan met de leuke nieuwe producten van Stampin’ Up!
Natuurlijk zijn wij heel benieuwd wat je van ons project vindt. Laat je gezellig een berichtje achter? Dat waarderen wij zeer!


Ik heb twee projectjes gemaakt. Allereerst een kaart. Veel van deze gebruikte artikelen zijn artikelen die je nu gratis kunt verkrijgen tijdens de Sale-a-Bration periode. Leuk-leuk-leuk!
Je ziet: het is een SAB-feestje voor het oog.


Built for Free Using: My Stampin Blog
Plus nog Botanicals Bloom Clear mount stempelset (art. 141237) en Perfect Pairings clear mount stempelset (art 141261) uit de SAB

Dit doosje hieronder is nagenoeg per ongeluk ontstaan. Het is erg leuk om te spelen met de ballonnen. Die staan in de nieuwe catalogus: Balloon Celebration. Ook de piepkleine ballon met pons uit de Party Wishes past precies erbij en maakt het tot een prima geheel. Dit wordt een gezellig weggevertje. Let us Celebrate!



Built for Free Using: My Stampin Blog


Bedankt voor jouw bezoekje en hop gezellig door, door op de volgende knop te klikken.
SUper veel plezier nog tijdens de bloghop!


woensdag 6 januari 2016

Attelyootje in AHOY - 16 en 17 januari


Hobby+Handwerk+Poppen(Huizen)-Berenbeurs Ahoy
Ahoy-weg 10, 3084 BA Rotterdam
zaterdag 16 en zondag 17 januari 2016

Geopend van 10.00-17.00 uur
Entree: volwassenen euro 6,- kinderen tot 12 jaar gratis (onder begeleiding)

Het hobbyseizoen begint goed in januari: Creatief genieten in Ahoy

Op zaterdag 16 en zondag 17 januari wordt in de "Ahoy-Rotterdam" weer een creatieve Hobbybeurs gehouden met diverse hobby-, handwerk- en poppen(huizen)-berenstands.

Poppen(huizen)- en beren
Veel marktkramen zullen gevuld worden met diverse producten op het gebied van poppen, beren en poppenhuizen. De poppen- en berendokter houdt de gehele dag spreekuur! Uiteraard zijn er ook antieke, verzamel- en zelfgemaakte kunstenaars poppen en beren te koop.

Creatief Hobbyfestival
Het grootste gedeelte van de kramen wordt gevuld met diverse creatieve hobby's: 3D, sieraden, scrapbooken, ponsen, decopatch; noem het maar op - voor al deze hobby's kunt u de materialen aanschaffen op de creatieve hobbybeurs in Ahoy.

Diverse Handwerken
Voor de diverse handwerkhobby's zijn ook kramen aanwezig met o.a. wol, haakpakketten, diverse stoffen, vilten, garens, fournituren, kant en band etc.

Op de deelnemerslijst kunt u bekijken wie er allemaal aanwezig zijn.
Uiteraard kunt u bij een aantal standhouders ook aanschuiven om ter plekke een workshop te volgen, welke workshops gegeven worden kunt u bekijken op de deelnemerslijst die op de site staat vermeld.

De Hobby-Handwerk-Poppen(Huiizen)-Berenbeurs wordt georganiseerd door Heins & Hobby's op zaterdag 16 en zondag 17 januari 2016, "Ahoy Rotterdam", Ahoy-weg 10, 3084 BA Rotterdam. Open van 10.00 - 17.00 uur.

Carpoolen loont!
Entree volwassenen: euro 6,- (kortingbon op site), kinderen tot 12 jaar gratis (onder geleide). Carpoolen loont! Op vertoon van uw Ahoy-parkeerkaart betaalt u slechts euro 4,- p/p i.p.v. euro 6,- entree (geldig voor 4 personen en niet geldig in combinatie met andere kortingen). Of u kunt parkeren bij de diverse P+R plaatsen in Rotterdam en eenvoudig met openbaar vervoer naar Ahoy reizen.

Tot ziens in Ahoy!

Inlichtingen: Heins & Hobby's tel. 030-7370855 e-mail: info@heins-hobbys.nl


Let op: wil je op deze beurs je bestelling ophalen bestel dan tijdig: 10 januari doe ik een verzamelbestelling eruit, die van jou kan ik daarin meenemen. Mail naar attelyootje@gmail.com

dinsdag 5 januari 2016

Lente/Zomer 2016 en Sale-a-Bration

Jaaaaaa, het is zover nieuw jaar dus nieuwe catalogus Spring/Summer 2016 en natuurlijk de Sale-A-Bration.
Hieronder de foto's van de catalogi.
En je weet het klik op de foto en bladeren, koffie erbij, noteren wat je wilt hebben, mail de bestelling snel door naar mij en we bestellen het zo snel mogelijk.

Heel veel plezier

Lente / Zomer 2016



Sale-A-Bration 2016


De Sale-a-Bration is ook van start, deze loopt tot 31 maart – wel 3 maanden lang dus. Het is een feestperiode waarbij je gratis exclusieve producten kunt verkrijgen naast je bestelling. Erg leuke actie. 
Kijk in de folder welke producten er bestaan: stempels maar ook papier. Bij elke € 60,= besteding mag je een gratis product kiezen, dus bij € 120,= twee en zo verder. In de folder staat het helemaal beschreven. Weliswaar in het Engels, heb je daarover vragen, mail mij dan gerust. attelyootje@gmail.com